Gratis verzending vanaf €39!
 

Over Onze Producten

We willen graag dat je blij bent met onze posters, dus natuurlijk gebruiken we alleen papier en inkt van topkwaliteit.

Om specifieker te zijn gebruiken we ongestreken premium mat papier van 230 g/m2. Het papier dat we gebruiken is bestand tegen veroudering, het heeft een matte print die niet reflecteert en de dikte geeft het een kwalitatieve uitstraling.

Waar komen onze afbeeldingen vandaan? We werken samen met verschillende ontwerpers en fotografen, maar we kopen ook professionele foto’s en illustraties van geselecteerde bronnen.

Duizenden Poster Ontwerpen

Al onze posterontwerpen zijn ofwel handmatig uitgekozen of ontworpen door onze getalenteerde ontwerpers bij Artiks. Om het makkelijker te maken om te vinden wat je zoekt hebben we ervoor gezorgd dat je al onze posters kunt bekijken in een interieur. We hebben al onze prints ook ingedeeld in categorieën zodat je makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Dus stel je voor dat je op zoek bent naar landkaarten, dieren, abstracte kunst, zwart en wit of welk thema of specifieke poster dan ook, je kunt het makkelijk vinden in onze categorieën. Je kunt ook onze zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar een thema of een specifieke poster.

Welke grootte of formaat poster moet je kiezen?

Artiks posters zijn er in verschillende afmetingen en formaten. Het formaat varieert van liggend, staand tot vierkant. De groottes variëren van 60*90 cm tot de kleinere maten van 14*21 cm.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het formaat, de afmeting of de afbeelding kun je ons altijd e-mailen of met ons chatten. Onze ontwerpers helpen je graag om de perfecte match te vinden.

Een lijst kiezen voor je poster

We hebben lijsten voor al onze maten en afmetingen, alle lijsten zijn ontworpen om perfect om onze posters te passen. Als je een poster hebt gevonden die je wilt kopen kun je makkelijk een lijst kiezen die bij deze specifieke poster past. Alle lijsten van Artiks zijn handgemaakt met hoogwaardige materialen door onze ervaren lijstenmakers.

De kwaliteit van onze posters

Kwaliteit en klanttevredenheid zijn zeer belangrijk voor ons. Daarom gebruiken we alleen papier, inkt en printers van topkwaliteit voor onze posters, zo kunnen we garanderen dat onze producten de tand des tijds doorstaan en dat de afdrukkwaliteit perfect is. Als je hier meer over wilt lezen vind je hier meer informatie.