Gratis verzending vanaf €39!
 

Levering & Retouren

Bezorging/verzending

Het duurt 1-2 werkdagen om je bestelling te verwerken, ongeacht de verzendoptie die je geselecteerd hebt. We verzenden van maandag tot vrijdag, niet in weekenden en op feestdagen. Geef ons een of twee werkdagen om bestellingen te verwerken (als je een bestelling plaatst op maandag zou deze verzonden moeten worden op dinsdag of woensdag).

Bij Artiks proberen we de beste producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, daarom rekenen we een kleine vergoeding voor elk pakketje dat je niet ophaalt op het postkantoor. We hopen dat je begrijpt dat dit slechts bedoeld is om de verzendkosten te dekken, door deze kosten te rekenen proberen we ervoor te zorgen dat al onze klanten de best mogelijke service ontvangen tegen concurrerende prijzen. Momenteel bedraagt deze vergoeding € 19,90 per niet opgehaald of geweigerd pakketje.

Ruilen/retourneren

Alle aankopen van Artiks hebben een retourbeleid van 30 dagen vanaf de dag dat het product is ontvangen. Als je ervoor kiest om je recht op retourneren uit te oefenen, moet je duidelijk aangeven dat je dit wenst te doen voordat je het product retourneert.

Als je een product terugstuurt moet het in dezelfde staat zijn als toen je hebt ontvangen. Je mag het product niet gebruiken, maar je mag het wel inspecteren. Als het product beschadigd of kwijtgeraakt is door nalatigheid van jouw kant vervalt je recht om te retourneren.

Als je iets retourneert moet je de gehele originele verzending terugsturen, inclusief, maar niet beperkt tot, al het gebruikte verpakkingsmateriaal, eventuele extra cadeaus en het aangekochte product.