Gratis verzending vanaf €39!
 

Algemene Voorwaarden

Garantie

Alle door Artiks verkochte producten hebben garantie. Tijdens de garantieperiode zullen we je compenseren voor alle productiefouten.

Voordat er een vergoeding kan worden betaald, moet Artiks in de gelegenheid worden gesteld om het product te inspecteren. Het is naar eigen goeddunken van Artiks als we ervoor kiezen om dit recht uit te oefenen. Artiks heeft het laatste woord over het verstrekken van een nieuw product.

Recht op retourneren

Als je een aankoop doet bij Artiks heb je 30 dagen het recht om te retourneren, vanaf de dag dat je het product ontvangen hebt. Als je van het recht om te retourneren gebruik wilt maken dien je dit duidelijk aan te geven. De retourperiode van 30 dagen gaat in op de dag dat je je aankoop ontvangen hebt.

Als je een product retourneert moet dit product in dezelfde staat zijn als toen je het ontvangen hebt. Je mag het product niet gebruiken, hoewel je het natuurlijk wel zorgvuldig mag inspecteren. Als het product is beschadigd of kwijtgeraakt door onzorgvuldigheid van jouw kant vervalt je recht om te retourneren.

Als je een product retourneert moet je alles wat deel uitmaakte van de originele verzending terugsturen, inclusief maar niet beperkt tot alle gebruikte verpakkingsmaterialen, eventuele extra verstrekte cadeaus en het aangekochte product.

Kosten van retouren

Als je ons iets hebt teruggestuurd ben je verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten die worden gemaakt bij het retourneren van het product.

Niet opgehaalde pakketjes

Artiks behoudt zich het recht voor om € 19,90 in rekening te brengen bij de klant voor elk pakketje dat niet opgehaald wordt.

Terugbetaling van geretourneerde producten

Als je een retourzending hebt gedaan aan Artiks, zullen we de aankoopprijs binnen 30 dagen na ontvangst van je retourzending vergoeden. Als je ons iets hebt teruggestuurd ben je verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten die worden gemaakt bij het retourneren van het product.

Privacy

Artiks voldoet aan alle relevante nationale privacy- en gegevensbeschermingswetten in alle landen waarin Artiks opereert. Als je je als klant registreert bij Artiks accepteer je dat we je gegevens opslaan. Maar je hebt wel het recht op inzage in alle gegevens die wij hebben opgeslagen in overeenstemming met alle nationale wetten.

Contractant

Deze algemene voorwaarden vormen een bindende overeenkomst tussen jou en Artiks. Op grond van deze overeenkomst worden de goederen of diensten die op deze website zijn gekocht rechtstreeks door Artiks aan jou geleverd.

Aanvullende Informatie

Jij als klant hebt een plicht om deze algemene voorwaarden te lezen en accepteren voordat je een aankoop doet.